O MNIE

e

Edyta Ciura

Pastry Chef



Pogodna 19 powstała z miłości do cukiernictwa. Jest odzwierciedleniem mojej pasji, artystycznej duszy i perfekcjonizmu. Najważniejszy jest smak, ale dbam również o to, aby produkty pięknie się prezentowały.


Szkoliłam się u najlepszych mistrzów cukiernictwa takich jak: Daniel Alvarez, Leonardo Di Carlo, Antonio Bachour, Alexandre Bourdeaux, Maciej Rosiński, Michał Doroszkiewicz czy Kurt Scheller.


W styczniu 2020 odbyłam dwutygodniowy staż w cukierni Daniela Alvareza "Dalua" w Elche w Hiszpanii.









           

Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Klikając „Akceptuję wszystkie” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich typów plików cookies, w tym cookies statystycznych i reklamowych. Klikając „Odmawiam” wyrażasz zgodę na stosowanie wyłącznie plików cookies niezbędnych do prawidłowego działania strony. Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Akceptuję wszystkie